Selecteer een pagina

Afvoer verstopt?

Een verstopte afvoer is erg vervelend en kan voor veel problemen zorgen. Denk hierbij aan overstromingen, nare geurtjes en (water)schade. Wilt u zo snel mogelijk de verstopte afvoer ontstoppen? Bel ons! Wij hebben zo'n 20 jaar ervaring en helpen u graag, zowel in Assen als in andere regio's.
N

24/7 beschikbaar

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Vrijblijvend telefonisch uw probleem doorspreken

N

Binnen 30 minuten op locatie

N

Het probleem wordt altijd opgelost

N

Na afloop een rapportage

UITSTEKEND
2 recensies op
Michelle Piersma
Michelle Piersma
27/09/2021
Super snel en fijn geholpen! Daarnaast ook erg transparant qua prijzen en een zeer professionele aanpak. En tot slot hele leuke mensen om over de vloer te hebben.
Lees verder
Jannie Van Der Heide
Jannie Van Der Heide
27/09/2021
Vakkundig en snel probleem verstopte afvoer opgelost! Binnen half uur dus geen extra kosten! Aan te bevelen en succes met jullie bedrijf!
Lees verder

Hoe raakt een afvoer verstopt?

In de meeste gevallen raakt een afvoer verstopt doordat er (te) veel vuil in zit. Dit kan gebeuren als u met regelmaat troep door de afvoer spoelt, bijvoorbeeld etensresten of haren, maar ook als er per ongeluk iets vast komt te zitten in de afvoer wat voor een verstopping zorgt. De meeste verstoppingen komen voor in de douche, vaatwasser, gootsteen, wasmachine en in bad. Het ontstoppen van een afvoer kan soms een hele klus zijn, afhankelijk van het soort verstopping en de locatie ervan.

Wanneer een verstopte afvoer niet snel ontstopt wordt, kan dit voor veel problemen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een douche waarbij het water de rest van de badkamer in stroomt, of een wasmachine die schade oploopt door een verstopping. Maar ook nare geurtjes zijn een veel voorkomend probleem bij een verstopping. Soms kunnen de kosten van de schade hoog oplopen! Om schade aan uw afvoer en leidingen te voorkomen is het daarom verstandig om een professional in te schakelen, zeker als u zelf geen ervaring heeft met het ontstoppen van een afvoer.

Hoe wordt de afvoer ontstopt?

Wanneer de afvoer verstopt of geblokkeerd is kan het zijn dat stromend water niet door de leiding heen kan, waardoor het water blijft staan in bijvoorbeeld een wasbak of een bad. In sommige gevallen is het dan noodzakelijk om het hele leidingwerk uit elkaar te halen om het goed schoon te maken en de blokkade te verwijderen. In andere gevallen hoeft slechts een deel van het leidingwerk losgehaald de worden. Soms helpt het alleen al om een speciaal middel door de afvoer te spoelen en daarmee de blokkade op te lossen. Is uw afvoer verstopt en wilt u weten wat er moet gebeuren om dit op te lossen? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Afvoer ontstoppen?

Snel en deskundig uw afvoer ontstoppen

Wanneer uw afvoer verstopt zit dan zijn wij er om dat probleem te verhelpen. Wij zijn gevestigd in Assen en hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van afvoeren. Het is verstandig om niet te lang te wachten met het inschakelen van hulp om zo schade te voorkomen. Wilt u advies over uw verstopte afvoer? Neem dan gerust contact met ons op.

Over A&S Rioolinspecties

Wij zijn een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het riool en in de bouw en inspecteren rioleringen op zeer professionele wijze door middel van onze zeer geavanceerde camera’s en detectie machines.

Hiermee kunnen wij veelal alle lekkages, stankproblemen, scheuren, wortel ingroei, verzakkingen en veel meer andere problemen opsporen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Onafhankelijk en transparant

Kwalitatieve en professionele rapporten

Flexibele werktijden 24/7 op afspraak