Selecteer een pagina

Gootsteen verstopt?

Niets is vervelender dan een verstopte gootsteen. Niet alleen is het vervelend, het kan ook voor problemen zorgen zoals overstromingen, nare geurtjes en (water)schade. Wilt u zo snel mogelijk de verstopte gootsteen ontstoppen? Bel ons! Wij hebben zo'n 20 jaar ervaring en helpen u graag, zowel in Assen als in andere regio's.
N

24/7 beschikbaar

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Vrijblijvend telefonisch uw probleem doorspreken

N

Binnen 30 minuten op locatie

N

Het probleem wordt altijd opgelost

N

Na afloop een rapportage

UITSTEKEND
2 recensies op
Michelle Piersma
Michelle Piersma
27/09/2021
Super snel en fijn geholpen! Daarnaast ook erg transparant qua prijzen en een zeer professionele aanpak. En tot slot hele leuke mensen om over de vloer te hebben.
Lees verder
Jannie Van Der Heide
Jannie Van Der Heide
27/09/2021
Vakkundig en snel probleem verstopte afvoer opgelost! Binnen half uur dus geen extra kosten! Aan te bevelen en succes met jullie bedrijf!
Lees verder

Hoe raakt een gootsteen verstopt?

Een verstopte gootsteen komt vaker voor dan u misschien zult denken. Niet alleen keukengootstenen krijgen soms te maken met verstoppingen, ook de gootsteen in bijvoorbeeld de badkamer of op een werkplaats kan verstopt raken. In de meeste gevallen raakt een gootsteen verstopt omdat er (te) veel vuil in zit. Dit kan gebeuren als er vaak vuil door de gootsteen wordt gespoeld, zoals etensresten of vet. Maar ook haren en kleine objecten kunnen voor een verstopping zorgen. Het wordt daarom ook altijd afgeraden om vuil door de gootsteen te spoelen.

Het ontstoppen van een gootsteen kan een hele klus zijn, afhankelijk van de omvang en de locatie van de verstopping. Het is belangrijk om een gootsteen zo snel mogelijk te ontstoppen om schade te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan waterschade door overstromingen of schade aan de leiding. Ook nare geurtjes komen vaak voor bij een verstopping in de gootsteen. Soms kunnen de kosten van de schade hoog oplopen! Om schade aan uw afvoer en leidingen te voorkomen is het daarom verstandig om een professional in te schakelen, zeker als u zelf geen ervaring heeft met het ontstoppen van een gootsteen.

Hoe wordt de gootsteen ontstopt?

Bij een verstopping of blokkade in de gootsteen kan het zo zijn dat stromend water moeilijk of niet door de leiding kan, waardoor het water in de wasbak blijft staan. Als de verstopping erg groot is kan het zijn dat het hele leidingwerk uit elkaar moet worden gehaald om zo de blokkade te verwijderen en de leidingen schoon te maken. Maar in veel gevallen kan een gootsteen verstopping sneller opgelost worden, bijvoorbeeld door maar een klein deel van de leiding los te halen of door een speciaal middel te gebruiken. Is uw gootsteen verstopt en wilt u weten wat er moet gebeuren om dit op te lossen? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Gootsteen ontstoppen?

Snel en deskundig uw gootsteen ontstoppen

Als uw gootsteen verstopt is dan helpen wij graag mee aan een oplossing. Wij zijn gevestigd in Assen en hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van gootstenen. Als u schade aan uw gootsteen en leidingen wilt voorkomen is het verstandig om niet te lang te wachten met het inschakelen van hulp. Wilt u advies over uw verstopte gootsteen? Neem dan gerust contact met ons op.

Over A&S Rioolinspecties

Wij zijn een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het riool en in de bouw en inspecteren rioleringen op zeer professionele wijze door middel van onze zeer geavanceerde camera’s en detectie machines.

Hiermee kunnen wij veelal alle lekkages, stankproblemen, scheuren, wortel ingroei, verzakkingen en veel meer andere problemen opsporen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Onafhankelijk en transparant

Kwalitatieve en professionele rapporten

Flexibele werktijden 24/7 op afspraak