Selecteer een pagina

Riool verstopt?

Niemand zit te wachten op een verstopt riool en de bijkomende problemen zoals overstromingen, nare geurtjes en (water)schade. Wilt u zo snel mogelijk het verstopte riool ontstoppen? Wij hebben zo'n 20 jaar ervaring en helpen u graag, zowel in Assen als in andere regio's.
N

24/7 beschikbaar

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Vrijblijvend telefonisch uw probleem doorspreken

N

Binnen 30 minuten op locatie

N

Het probleem wordt altijd opgelost

N

Na afloop een rapportage

UITSTEKEND
2 recensies op
Michelle Piersma
Michelle Piersma
27/09/2021
Super snel en fijn geholpen! Daarnaast ook erg transparant qua prijzen en een zeer professionele aanpak. En tot slot hele leuke mensen om over de vloer te hebben.
Lees verder
Jannie Van Der Heide
Jannie Van Der Heide
27/09/2021
Vakkundig en snel probleem verstopte afvoer opgelost! Binnen half uur dus geen extra kosten! Aan te bevelen en succes met jullie bedrijf!
Lees verder

Hoe raakt het riool verstopt?

In de veel gevallen raakt het riool verstopt doordat er (te) veel vuil in zit. Afhankelijk van de plek van de verstopping, kan het soort vuil verschillen. Een verstopping die komt vanuit het toilet wordt vaak veroorzaakt door het doorspoelen van doekjes en menstruatieproducten. Een verstopping via de afvoer komt vaak door vuil zoals etensresten, haar, plastic, vet of olie. Het ontstoppen van een riool kan soms een hele klus zijn, afhankelijk van de omvang van de verstopping en de locatie ervan.

Bij een verstopping in het riool is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te ontstoppen om problemen te voorkomen. Denk aan problemen zoals nare geuren, waterschade, schade aan de leidingen of zelfs een afsluiting van het stromende water. Wanneer een verstopping te lang blijft zitten kan het voor schade aan het leidingwerk zorgen en dat kan soms hoog in de kosten lopen! Het is daarom verstandig om een professional in te schakelen, zeker als u zelf geen ervaring heeft met het ontstoppen van het riool.

Hoe wordt het riool ontstopt?

Bij een blokkade of verstopping in het riool kan het zijn dat stromend water niet door de leiding kan. Dit kan ervoor zorgen dat water niet afgevoerd wordt of dat er geen water uit de kraan meer komt. In sommige gevallen moet dan een deel van het leidingwerk uit elkaar worden gehaald om het riool te ontstoppen en schoon te maken. Maar in veel gevallen is het op te lossen met verschillende tools en middelen. Is uw riool verstopt en wilt u weten wat er moet gebeuren om dit op te lossen? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Riool ontstoppen?

Snel en deskundig uw riool ontstoppen

Wanneer er een verstopping zit in uw riool dan zijn wij er om dat probleem te verhelpen. Wij zijn gevestigd in Assen en hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van rioleringen. Wij adviseren u om niet te lang te wachten met het inschakelen van hulp om zo problemen te voorkomen. Wilt u advies over uw verstopte riool? Neem dan gerust contact met ons op.

Over A&S Rioolinspecties

Wij zijn een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het riool en in de bouw en inspecteren rioleringen op zeer professionele wijze door middel van onze zeer geavanceerde camera’s en detectie machines.

Hiermee kunnen wij veelal alle lekkages, stankproblemen, scheuren, wortel ingroei, verzakkingen en veel meer andere problemen opsporen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Onafhankelijk en transparant

Kwalitatieve en professionele rapporten

Flexibele werktijden 24/7 op afspraak