Selecteer een pagina

WC verstopt?

Niemand zit te wachten op een verstopte WC. Niet alleen is dit erg vervelend, het kan ook voor veel problemen zorgen, zoals overstromingen, nare geurtjes en (water)schade. Wilt u snel en vakkundig uw verstopte WC ontstoppen? Bel ons! Wij hebben zo'n 20 jaar ervaring en helpen u graag, zowel in Assen als in andere regio's.
N

24/7 beschikbaar

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Vrijblijvend telefonisch uw probleem doorspreken

N

Binnen 30 minuten op locatie

N

Het probleem wordt altijd opgelost

N

Na afloop een rapportage

UITSTEKEND
2 recensies op
Michelle Piersma
Michelle Piersma
27/09/2021
Super snel en fijn geholpen! Daarnaast ook erg transparant qua prijzen en een zeer professionele aanpak. En tot slot hele leuke mensen om over de vloer te hebben.
Lees verder
Jannie Van Der Heide
Jannie Van Der Heide
27/09/2021
Vakkundig en snel probleem verstopte afvoer opgelost! Binnen half uur dus geen extra kosten! Aan te bevelen en succes met jullie bedrijf!
Lees verder

Hoe raakt een WC verstopt?

In de meeste gevallen raakt een WC verstopt omdat er iets doorgespoeld is dat niet goed door de leiding past. Bijvoorbeeld te veel toiletpapier, toiletdoekjes, menstruatieproducten of zelfs geurblokjes. Soms spoelen mensen andere dingen door het toilet, zoals etensresten, vetresten of klusmiddelen zoals verf en lijm. Dit soort dingen hopen zich dan op in de leiding waardoor het water er moeilijk of niet langs kan.

Wanneer een WC niet snel ontstopt wordt kan dit voor veel problemen zorgen. Zo kan de WC overstromen en krijg je te maken met waterschade en nare geurtjes. Ook kan een verstopping het leidingwerk beschadigen, wat in sommige gevallen betekent dat er onderdelen vervangen moeten worden. Dit kan hoog in de kosten lopen!  Om schade aan uw WC en leidingen te voorkomen is het daarom verstandig om een professional in te schakelen, zeker als u zelf geen ervaring heeft met het ontstoppen van een WC.

Hoe wordt de WC ontstopt?

Bij een WC verstopping of blokkade kan het zijn dat u niet kunt doorspoelen, waardoor het water in het toilet blijft staan.  In sommige gevallen is het dan noodzakelijk om het hele toilet te demonteren om het zo goed schoon te maken en de blokkade te verwijderen. Maar in de meeste gevallen is de verstopping op te lossen met verschillende tools en middelen, zoals een en ontstopper of een speciaal goedje dat verstoppingen oplost. Is uw WC verstopt en wilt u weten wat er moet gebeuren om dit op te lossen? Neem gerust contact met ons op!

 

 

WC ontstoppen?

Snel en deskundig uw WC ontstoppen

Wanneer uw WC verstopt zit dan helpen wij graag mee aan een oplossing. Wij zijn gevestigd in Assen en hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van WCs. Het is verstandig om niet te lang te wachten met het inschakelen van hulp om zo schade te voorkomen. Wilt u advies over uw verstopte WC? Neem dan gerust contact met ons op.

Over A&S Rioolinspecties

Wij zijn een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het riool en in de bouw en inspecteren rioleringen op zeer professionele wijze door middel van onze zeer geavanceerde camera’s en detectie machines.

Hiermee kunnen wij veelal alle lekkages, stankproblemen, scheuren, wortel ingroei, verzakkingen en veel meer andere problemen opsporen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Onafhankelijk en transparant

Kwalitatieve en professionele rapporten

Flexibele werktijden 24/7 op afspraak